Vedtekter og klubbregler

1. Medlemskontingent
    1. Medlemskontingenten er ut 2020 på 2000,- kr og betales pr. kalenderår for hvert medlem. Medlemmer som melder seg inn og begynner å trene i lokalet etter november får trene gratis ut året mot innløsing av kontingent for kommende år.
    1. Stavanger Styrkeløftklubb dekker halve løftelisensen for aktive konkurrerende medlemmer. I stedet for 1000,- kr vil medlemmer i SSK betale 500,- kr for NSF konkurranselisens.
  • Lisens
    • Lisens til NSF koster pr. 2020 for medlemmer i SSK 500,- kr og betales til klubben på samme måte som medlemskontingent.
  • Antidoping
    • Alle medlemmer plikter å gjennomføre antidoping kurset til Antidoping Norge «Ren Utøver». Dette kan gjøres gratis gjennom Antidoping Norge sin nettsider.
    • Ved registrering av medlemskap vil du få en Antidoping kontrakt utlevert av styret. Denne kontrakten kommer fra Norges Styrkeløftforbund og må signeres før du kan trene i lokalet og delta på stevner.
  • Lokalet
    • Vi har vårt lokale i Siddishallen i 2 etasje. Dette er tilgjengelig mandag-fredag 14:00-22:00. Dersom du skal trene utenom disse tidene må dette avtales med styret eller internt med medlemmer.
    • Medlemmer under 18 år får ikke trene alene i lokalet uten tilsyn av medlemmer som har fylt 18 år.
  • Kode
    • Kode til lokalet gis kun ut av styret og skal holdes privat av andre medlemmer. Koden skal under ingen omstendigheter deles ut til andre medlemmer eller ikke-medlemmer. Det er styrets oppgave å fordele ut koden til døren.
  • Elektronisk utstyr
    • Alt elektronisk utstyr som musikkanlegg og kaffetrakter skal slås av når man er siste man i lokalet. Bruk fornuft ved valg av musikk og volum.
  • Dugnad
    • Som medlem i klubben forventer vi at du minst 1 gang i året møter på dugnad. Dette kan være i form av frivillig på stevner som plattingsmannskap eller opp/ned rigging. Kan også inkludere andre former for klubborganisert dugnad. Ta kontakt med styret om du har spørsmål.
  • Aktivitet som medlem
    • Alle medlemmer er oppfordret til trene minimum 12 ganger i løpet av et kalenderår i klubblokalet. Dette er for å skape et godt miljø og der alle blir bedre kjent med alle medlemmene.
    • Løftere på stevne plikter å stille til rigging/rydding i forkant og etterkant av stevne de selv skal løfte på.
    • Dette gjøres også for å følge opp vårt antidoping reglement.
  • Treningsregler i lokalet
    • Sett på plass vekstskiver og annet utstyr etter deg.
    • Vektstenger skal stå tomme når du er ferdig med dem.
    • Rydd opp etter deg, vi er alle vår egen ryddehjelp.
    • Bruk sko eller sokker.
    • Vær positiv og motiverende.
    • Musikkanlegget er for alle. Må du ha veldig sær musikk for å trene – bruk hodetelefoner.
    • Aldri vær redd for å spørre om hjelp eller råd.
    • Hjelp andre medlemmer ved behov.
    • Løft tungt, lag mye lyd – bli sterk!
  • Stevner
    • For å delta på stevner må du ha:
      • Meldt deg inn i klubben og betalt kontingent
      • Betalt lisens
      • Gjennomført Antidoping kurset (Ren Utøver)
      • Signert antidoping kontrakt