Stavanger Styrkeløftklubb ble stiftet i 1974 og har eget lokale i Siddishallen.

Vi har i de siste årene hatt en stor vekst som klubb og er i dag en av landets største styrkeløftklubber.

Våre medlemmer dekker hele aldersregisteret og er en god blanding av damer og herrer, gutter og jenter – hvor mange er aktive løftere i ungdom, junior, åpen og veteranklassene!

SSK har et veldig godt miljø med fokus på trivsel og stor takhøyde. Vår lidenskap er helt klart styrketrening men det å ha det moro sammen, både på trening og utenom er viktig – den sosiale biten står høyt i verdi hos mange av medlemmene våre.

Verd å vite er at SSK er en 100% dopingfri klubb med tette bånd til Antidoping Norge og deres arbeid. Vi har en egen antidoping kontakt i klubben som kan svare på eventuelle spørsmål omkring dette.

Er du interessert i å bli sterk og treffe mange nye, kjekke mennesker så er SSK noe for deg! Ta kontakt om dette høres ut som noe for deg!

Klubbstyre 2019

Styreleder: Willem Drivflaadt – willem@stavanger-sk.no